Δεν πραγματοποιήθηκε ο "Χορός της Λαμπρής" στην Παλιά Χώρα λόγω καιρού. Τα τρόφιμα προσφέρθηκαν στο Λεούσειο.

Δυστυχώς ο άστατος καιρός σήμερα στην Αίγινα, δεν επέτρεψε στα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας να αναβιώσουν το "Χορό της Λαμπρής" στο εκκλησάκι "Σταυρός" στην Παλιά Χώρα. Ο νεφελώδης από νωρίς το πρωί καιρός, μετατράπηκε σε βροχερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, ενώ τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" είχαν κάνει όλες τις αναγκαίες ετοιμασίες, τα τρόφιμα που θα συνοδεύαν το πανηγύρι είχαν ετοιμαστεί, οι μουσικοί που θα διασκέδαζαν με παραδοσιακά τραγούδια το κοινό, και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου είχαν προετοιμαστεί για αυτό το σημαντικό έθιμο του νησιού, οι διαθέσεις του καιρού ανέτρεψαν τα πάντα.



Τελικά, το πανηγύρι ματαιώθηκε, τα τρόφιμα διατέθηκαν για τις ανάγκες του συσσιτίου του Λεουσίου Ιδρύματος και ο κόσμος που παρά το ψιλόβροχο ανέβηκε μέχρι το εκκλησάκι του "Σταυρού" περιορίστηκε σε μία βόλτα στα κοντινά της περιοχής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png