Προβλήματα δημιούργησαν οι βορειοδυτικοί άνεμοι στην κίνηση των επιβατών.


Προβλήματα σήμερα το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τον έντονο κυματισμό που προκάλεσαν οι βορειοδυτικοί άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στον Αργοσαρωνικό. Το νερό από τα κύματα υπερπηδούσε την προβλήτα και κάποιοι οδηγοί τα έχασαν όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θαλασσινό νερό να σκάει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους.

Η γλυκιά φθινοπωρινή μέρα στην Αίγινα ξεγέλασε αρκετούς από τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου που αναχωρούσαν σήμερα το απόγευμα από το λιμάνι. "Η μέρα ήταν πολύ όμορφή σήμερα, δεν περίμενα να έχει τέτοιο κύμα στο λιμάνι. Προσπέρασα ένα σταματημένο αυτοκίνητο και τότε το θαλασσινό νερό βρέθηκε πάνω στο αυτοκίνητο μου" μας είπε ένας οδηγός δείχνοντας μας το σημείο που έγινε το περιστατικό.

Οι επιβάτες είχαν απομακρυνθεί από την προβλήτα αφού το σπρέι από τον κυματισμό δεν επέτρεπε την παραμονή κοντά στο χώρο επιβίβασης και αποβίβασης. Τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα στην προβλήτα εισόδου στο λιμάνι καθώς ο συνωστισμός και η ιδιότυπη "μάχη" με τα κύματα έφερε τον εκνευρισμό σε αρκετούς οδηγούς που είχαν κλείσει εισιτήριο και προσπαθούσαν να φτάσουν στο χώρο επιβίβασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png