Αγωνία για τη εκπαιδευτική κοινότητα του Μεσαγρού. Αποκλεισμένοι οι μαθητές λόγω έλλειψης μέσου συγκοινωνίας.

Την έκδηλη αναστάτωση που έχει προκύψει στην εκπαιδευτική κοινότητα του γυμνασίου Μεσαγρού, μεταφέρει για μία ακόμη φορά με επιστολή της η διευθύντρια του γυμνασίου κυρία Αναστασία Μπέση. Ένα πρόβλημα που το έχουμε δει να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και να οδηγεί τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής σε απόγνωση, αλλά και κάποιους από αυτούς σε καθημερινή πεζοπορία πολλών χιλιομέτρων, έρχεται και πάλι να γεμίσει με ανασφάλεια τους μαθητές λίγες ημέρες πριν από την περίοδο των εξετάσεών τους.

Η επιστολή της κυρίας Μπέση αναφέρει τα ακόλουθα: "Για άλλη μια φορά οι μαθητές του σχολείου μας αποκλείστηκαν από την πρόσβαση στο Γυμνάσιο μας λόγω έλλειψης συγκοινωνιακού μέσου λίγες μέρες προ των εξετάσεων τους. Και φέτος έχουν χαθεί πολλές ώρες μαθημάτων επειδή κανένας δεν φρόντισε σε περιόδους διακοπών να γίνει ο ενδεδειγμένος έλεγχος καταλληλότητας του δημοτικού λεωφορείου με αποτέλεσμα αυτό να παρουσιάζει κατά καιρούς πρόβλημα.

Λυπούμαστε γι’ αυτό τo γεγονός και ευελπιστούμε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα ώστε και οι μαθητές μας να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png