Γιορτή για την ημέρα της μητέρας από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Μία όμορφη εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, με τα παιδιά από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου να διαβάζουν ποιήματα για τη μητέρα, ποιήματα που κάποια από αυτά έχει γράψει ο εκπαιδευτικός κύριος Κώστας Σταυρόπουλος, ενώ ένα από τα παιδιά διάβασε ένα ποίημα που είχε γράψει το ίδιο. Η γιορτή που παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή, είχε ως κύριο θέμα τη σχετική με την ημέρα της μητέρας, ομιλία της κυρίας Θεολογίδου - Γούλα Προνόης, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε ο εκπαιδευτικός κύριος Κώστας Σταυρόπουλος και ο κύριος Σπύρος Γαλάρης που δώρησε ένα από τα έργα του στο σύλλογο.

Η βραδιά περιελάμβανε επίσης μουσική με την πιανίστρια Ελένη Μαλτέζου να ερμηνεύει δικές της διασκευές και τα αδέρφια Σοφικίτη να παρουσιάζουν έργα σε μπουζούκι και βιολί. Η γιορτή ήταν η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png