Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια στους Αγ. Ασώματους.

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κατοίκων της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής μία ακόμη προσεγμένη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του ενοριακού ναού των Αγίων Ασωμάτων. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, που για μία ακόμη φορά εξέπληξε ευχάριστα με τον παλμό, την καλή οργάνωση και τη θετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Το κεντρικό μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς, με τα μικρά μέλη του χορευτικού τμήματος να κερδίζουν τις εντυπώσεις, τόσο με τις επιδόσεις τους, όσο και με τον μεγάλο αριθμό της συμμετοχής τους. Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν επίσης τα μέλη του χορευτικού τμήματος των ενηλίκων, αλλά και οι Αιγινήτες μουσικοί, που συμμετείχαν στην εκδήλωση με ένα επιτυχημένο μουσικό σχήμα παραδοσιακών οργάνων. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης ομιλία από την κυρία Μαίρη Κουνάδη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png