Εστία φωτιάς σε σπίτι, στο κέντρο της Αίγινας. Κατασβέστηκε με συντονισμένη επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.

Την άμεση κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας προκάλεσε ο καπνός και η μυρωδιά του καμένου, που έγινε αντιληπτή σε περαστικούς λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα λίγα μέτρα από τη συμβολή των οδών Σπύρου Ρόδη και Αιακού, έγινε αντιληπτή εστία φωτιάς σε σπίτι του οποίου η είσοδος βρίσκεται από την οδό Αίαντος, μπροστά από τον κινηματογράφο "Άνεσις". Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας επιχείρησαν στο σημείο της εστίας με ένα όχημα, ενώ όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας διέκοψαν την κυκλοφορία στη Σπύρου Ρόδη, ενώ ένα μεγάλο μέρος των οχημάτων εκτράπηκε προς την παραλία που έμεινε ανοιχτή λόγω του συμβάντος.

Παρά το γεγονός της έντονης μυρωδιάς, από την πλευρά του δρόμου δεν υπήρχε η δυνατότητα να εντοπιστεί η φωτιά. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στην ταράτσα, καταστήματος που βρίσκεται στη Σπύρου Ρόδη και από εκεί εντόπισαν την εστία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο ιδιοκτήτης. Τελικά το πρόβλημα προήλθε από ένα αναμμένο μάτι κουζίνας. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 12 το βράδυ. Από το περιστατικό δεν κινδύνεψε κανείς, ενώ οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν αντιασφυξιογόνες συσκευές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png