Θάνατος άνδρα από πνιγμό στην περιοχή της πλαζ "Παναγίτσα".

Την κινητοποίηση οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, του Λιμεναρχείου και του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας, σήμανε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 5:40 μ.μ. η είδηση ότι λουόμενος βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από πλαζ στην περιοχή της Παναγίτσας. Πρόκειται για 51χρονο άνδρα ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στην Αίγινα.

Ο 51χρονος διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Επιχειρηματίας της περιοχής κατείγγηλε στο Aegina Portal ότι από τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο του συμβάντος τα όργανα του Λιμενικού Σώματος, μέχρι ο άνδρας να μεταφερθεί στην ακτή πέρασαν 14 λεπτά. Σε επικοινωνία με τη Λιμενική Αρχή Αίγινας η ενημέρωση για το ίδιο θέμα ήταν ότι τα όργανα του Λιμενικού Σώματος ενήργησαν αφού εκτίμησαν την κατάσταση, αναμένοντας το πλωτό μέσο και τον δύτη που έφτασε στο σημείο του συμβάντος. Ο χρόνος αναμονής του πλωτού και το ρεύμα που μετέφερε τον άνδρα προς την ακτή, οδήγησε τα όργανα να αποφασίσουν να μπουν στο νερό, χωρίς να γνωρίζουν το βάθος ή να έχουν τα κατάλληλα μέσα, και να μεταφέρουν οι ίδιοι τον παθόντα σε πιο ρηχό σημείο, όπου έγινε και η τοποθέτησή του σε νοσοκομειακό φορείο. Στην ίδια ενημέρωση επισημαίνεται η μέριμνα να διατηρηθούν τα στοιχεία στον τόπο του συμβάντος, και να τηρηθεί ασφάλεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png