Ξεκίνησαν τα έργα στην παραλία της Αίγινας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί, δεν έχουν εκδοθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Δήμο Αίγινας.

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες  για το έργο της αποκατάστασης του οδοστρώματος στην παραλία της Αίγινας. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει το φρεζάρισμα, την απομάκρυνση δηλαδή του παλιού ασφαλτοτάπητα. Κατά την έναρξη των εργασιών ένα μηχάνημα αντιμετώπισε πρόβλημα, λόγω ενός φρεατίου του οποίου η θέση δεν ήταν εμφανής. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και οι εργασίες ξεκίνησαν και πάλι.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ναι μεν η παραλία έχει κλείσει από το ύψος του Δημοτικού Σταδίου, αλλά ο Δήμος Αίγινας δεν έχει εκδώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, παρά το γεγονός ότι το έργο γίνεται στο πιο νευραλγικό σημείο του νησιού και η κίνηση διοχετεύεται χωρίς κανέναν έλεγχο στους γύρω δρόμους.

Τέλος, η πρόθεση του αναδόχου του έργου είναι το συνεργείο να εργαστεί σήμερα μέχρι αργά, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος, της πρώτης φάσης των εργασιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png