Ξεκινά αύριο η ασφαλτόστρωση στην παραλία της Αίγινας. Το απόγευμα της Παρασκευής θα αποδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Μετά την ολοκλήρωση ορισμένων τεχνικών εργασιών σήμερα το πρωί στην παραλία της Αίγινας, το έργο της ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο πρώτο διάζωμα και την Παρασκευή στο δεύτερο, ενώ το τμήμα από το κτίριο του "Βογιατζή" μέχρι την περιοχή της "Παναγίτσας" θα αποδοθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναφορικά με το τμήμα που ξεκινά από το ξενοδοχείο "Brown" μέχρι το ύψος του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, το έργο της ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, σύμφωνα με δηλώσεις του εργολάβου του έργου κυρίου Βασίλη Μουσουλέα στο Aegina Portal. Τέλος σε σχετική ερώτηση για το τμήμα της "Παναγίτσας" όπου δεν έγιναν εργασίες, ο κύριος Μουσουλέας απάντησε ότι λόγω του χαμηλού προϋπολογισμού του έργου δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί αυτό το τμήμα, ενώ αντίθετα επιλέγει το τμήμα προς την πλευρά του σταδίου λόγω της επικινδυνότητας του οδοστρώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png