Οριοθετήθηκε ο χώρος για τους φιλοξενούμενους στις κερκίδες.


Με μία νέα κατασκευή που ορίζεται από μία σειρά κιγκλιδώματος οριοθετήθηκε ο χώρος για τους φιλοξενούμενος στις κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Πρόκειται μάλλον για την τελευταία παρέμβαση που γίνεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου στην Αίγινα και στόχο έχει να οριοθετηθεί και χωροταξικά το σημείο από το οποίο οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Αίγινας θέλησε να έχει προσωπική άποψη για τη διαμόρφωση του χώρου που πραγματοποιούνται οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και για αυτό επιθεώρησε τόσο τις κερκίδες όσο και τον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα της Α.Ε. Αίγινας την Κυριακή των μεσημέρι. Η επιθεώρηση αφορούσε την ασφάλεια που παρέχει ο χώρος για τη διεξαγωγή των αγώνων τόσο σε φιλάθλους, όσο και σε αθλητές. Σε επικοινωνία που είχε το Aegina Portal με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Γεώργιο Τσατήρη, μας ενημέρωσε ότι τα συμπεράσματα από τον έλεγχο της κερκίδας ήταν θετικά.

Ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Αίγινας παρακολούθησε μέσα από το χώρο του γηπέδου όλο τον αγώνα, ενώ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και την αποχώρηση των οπαδών, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας του Σαρωνικού. Την εικόνα στις κερκίδες συμπλήρωσε η αυξημένη παρουσία των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που είχαν παραταχθεί στα διαζώματα των κερκίδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png