Στην τύχη της έχει αφεθεί η Πλατεία Εθνεγερσίας με σκουπίδια και έντονη δυσοσμία στο αλσύλλιο.

Τη χειρότερη εντύπωση προκαλεί στους επισκέπτες της Αίγινας πλέον ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της, η Πλατεία Εθνεγερσίας. Αν και κατά διαστήματα έγιναν πολλές προσπάθειες από συλλόγους και φορείς του νησιού για να καθαριστεί και να βελτιωθεί η εικόνα της, η σημερινή της κατάσταση είναι δυσφημιστική για το νησί.

Αντικείμενα παρατημένα δεξιά και αριστερά, μεγάλος όγκος από ξερά κλαδέματα που έχουν αφεθεί εκεί για μήνες και πλέον είναι πολύ επικίνδυνα με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ρούχα και κάθε λογής αντικείμενα από περαστικούς μαζί με μία έντονη δυσοσμία ούρων και κοπράνων σε πολλά σημεία της πλατείας κάνουν την κατάσταση απαράδεκτη.

Επισκέπτης του Aegina Portal σε επιστολή του, που συνοδεύεται από φωτογραφίες στην αρχή του καλοκαιριού, αναρωτιέται αν αυτή πρέπει να είναι η εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης του νησιού, σε ένα σημείο που αποτελεί την κεντρική πλατεία της Αίγινας και το σταθμό των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png