Πρεμιέρα για την εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη το Σάββατο.


Πρεμιέρα κάνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή "Η Άλλη Όψη" του καταξιωμένου Αιγινήτη Δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη το Σάββατο στις 17:00 στη ΝΕΤ. Η τηλεοπτική εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς πρόκειται για μία δημοσιογραφική καταγραφή υπό το πρίσμα μίας διαφορετικής προοπτικής, που ξεπερνά τα ίδια τα γεγονότα και εστιάζει στις ζωές και την προσωπικότητα των ανθρώπων, που που με την παρουσία τους και τις δράσεις τους αποτέλεσαν ή αποτελούν σημεία αναφοράς στην επικαιρότητα. Τα γεγονότα, οι άνθρωποι, οι καθημερινότητα, οι εικόνες, τα συναισθήματα, αποτελούν ένα δυναμικό σύνολο το οποίο η έμπειρη και δημιουργική ομάδα της εκπομπής παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και διαρκή κίνηση.

Ο Μανώλης Κοττάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγινα, έχει υπηρετήσει τη δημοσιογραφία ως ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την περίοδο 1992-1993, ως συντάκτης της εφημερίδας "Απογευματινή" από το 1993. Το 1996 βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση ως καλύτερος νέος δημοσιογράφος. Συντάκτης στον "Αθήνα 9.84" 1993-1997. Σήμερα είναι συντάκτης της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" και αρχισυντάκτης στον "Ελεύθερο Τύπο" της Κυριακής. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτορας νομικής με αντικείμενο διατριβής που είναι η κανονιστική μεταρρύθμιση (regulatory reform).




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png