Προσοχή στα έργα στη συμβολή του δρόμου προς Άγιο Νεκτάριο.


Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο που συνδέει την Αίγινα με το Μεσαγρό  λόγω των έργων που γίνονται στο οδόστρωμα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος της συμβολής με το δρόμο που οδηγεί προς τον Άγιο Νεκτάριο (μοναστήρι αγίας Τριάδας). Αν και υπάρχει σήμανση, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες δεν γίνεται άμεσα ορατή από τους οδηγούς, ειδικά εκείνους που δεν γνωρίζουν ότι γίνονται έργα στην περιοχή.

Στην είσοδο του δρόμου που γίνονται τα έργα έχουν τοποθετηθεί σήματα που απαγορεύουν τη διέλευση, όμως μόνο ένα σημείο της εισόδου έχει κλειστεί με πλέγμα, ενώ το υπόλοιπο είναι αρκετό για να περάσει ένα μεγάλο αυτοκίνητο. Λόγω της εκσκαφής που έχει γίνει στο οδόστρωμα έχει δημιουργηθεί διαφορά ύψους που κατά τις νυχτερινές ώρες δεν είναι άμεσα ορατή και αποτελεί παγίδα για όσους παρά τα απαγορευτικά σήματα θελήσουν να διασχίσουν το δρόμο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png