Αυξημένη η ζήτηση θέσεων για σκάφη αναψυχής στο λιμάνι της Αίγινας.


Παρά το νεφοσκεπή σήμερα ουρανό στο λιμάνι της Αίγινας πολλά ήταν τα σκάφη αναψυχής, ιστιοφόρα και γιώτ, που οι ιδιοκτήτες τους θέλοντας να εκμεταλλευτούν το Σαββατοκύριακο προσέγγισαν για να "δέσουν" στο κεντρικό λιμάνι του νησιού. Για μία ακόμη φορά, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, παρατηρήθηκε συνωστισμός και οι κυβερνήτες τους προσπαθούσαν να βρουν ρεμέτζο για τα σκάφη τους. Κάποιοι έδεναν πάνω στα ήδη αγκυροβολημένα σκάφη.

Όμως η μεγάλη ζήτηση από σκάφη αναψυχής για το λιμάνι της Αίγινας δεν εντοπίζεται μόνο κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων. Την Τετάρτη που μας πέρασε για παράδειγμα, το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας έσφυζε από ζωή αργά το βράδυ καθώς δεκάδες ιστιοφόρα είχαν δέσει το ένα πίσω από το άλλο και τα πληρώματα τους σκόρπισαν ζωή σε μία κατά τα άλλα "νεκρή" ημέρα της εβδομάδας. Οι καταστηματάρχες στην παραλία δείχνουν να απολαμβάνουν το γεγονός, καθώς τα πληρώματα των σκαφών δημιουργούν μια καλή εμπορική κίνηση.

Το γεγονός της αύξησης της κίνησης των σκαφών αναψυχής στο λιμάνι της Αίγινας επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, που την αποδίδει όχι μόνο στο ότι η Αίγινα είναι ένας προσιτός και πανέμορφος προορισμός, αλλά και στην οικονομική συγκυρία που έχει οδηγήσει στην αύξηση του κόστους των καυσίμων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png