Συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του "Αίγινα Εθελοντής" από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα στα supermarkets Κρητικός στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και στην περιοχή Πολλές Ελιές, αλλά και στο κατάστημα Carrefour στην περιοχή της Κυψέλης, οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού, έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη, αφήνοντας μερικά προϊόντα (συνήθως τρόφιμα μακράς διαρκείας) στα καλάθια που υπάρχουν εκεί για αυτό το σκοπό.

Όλα τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής", προκειμένου να διανεμηθούν στις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους του συλλόγου μίλησε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal η κυρία Σοφία Γιαννούλη η οποία ευχαρίστησε το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων, εξήγησε τους σκοπούς αυτής της πρωτοβουλίας και ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Τη δράση υποστηρίζουν ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, το Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και η Βυζαντινή Χορωδία του νησιού.