Αλλαγή διεύθυνσης για το Κ.Ε.Π. Αίγινας μετά από έξωση.


Κατεβασμένα τα ρολά βρήκαν οι κάτοικοι της Αίγινας που θέλησαν να εξυπηρετηθούν από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρίσκεται στην οδό Αφαίας στο κέντρο του νησιού. Αιτία η έξωση που πραγματοποίησε η ιδιοκτήτρια του κτηρίου στο οποίο στεγαζόταν μέχρι πρότινος η υπηρεσία, καθώς σύμφωνα με την ίδια ο Δήμος της Αίγινας της οφείλει τα ενοίκια των δώδεκα τελευταίων μηνών, ενώ δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο. Παρουσία δικαστικού επιμελητή τη Παρασκευή, πολλά από τα έγγραφα και το εξοπλισμό που είναι αναγκαίος για τη λειτουργία του Κ.Ε.Π. μεταφέρθηκαν.

Μιλήσαμε με τον αρμόδιο για τα οικονομικά θέματα του Δήμου αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Πούντο ο οποίος επιβεβαίωσε την οφειλή του Δήμου, έσπευσε όμως να διευκρινίσει ότι τα χρήματα αυτά καλύπτονται από το Υπουργείο Εσωτερικών και ότι έχει δρομολογηθεί η διαδικασία ώστε η ιδιοκτήτρια να λάβει τα χρήματα των ενοικίων. Ο κύριος Πούντος σημείωσε ότι για λόγους ταμειακής διαχείρισης ο Δήμος έκρινε σκόπιμο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο καθώς η ιδιοκτήτρια ζητούσε το τριπλασιασμό του μισθώματος.

Ο κύριος Πούντος μας ενημέρωσε ότι από σήμερα το μεσημέρι όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών λειτουργούν στο ισόγειο του Δημαρχιακού Κτηρίου και ότι από εκεί πλέον θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες μέχρι την οριστική μεταστέγαση στο νέο κτήριο που έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται για το κτήριο που στεγαζόταν παλιά το ταχυδρομείο, στο οποίο υπολείπεται η κατασκευή μίας ράμπας ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά.

update: Σε νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κύριος Νίκος Πούντος με το Aegina Portal μας ενημέρωσε ότι η ιδιοκτήτρια του κτηρίου δεν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Δήμος της Αίγινας και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να γίνει ανανέωση του συμβολαίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png