Δεν έγιναν προγραμματισμένα δρομολόγια υδροφόρων πλοίων στη δεξαμενή του Λεοντίου λόγω καιρικών συνθηκών.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι υδρολήπτες των περιοχών που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή της περιοχής του Λεοντίου, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένα δρομολόγια.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΠιο συγκεκριμένα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό από την Υπηρεσία Ύδρευσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:" Λόγω καθυστέρησης των κανονικών δρομολογίων των υδροφόρων πλοίων που μεταφέρουν νερό στην περιοχή του Λεοντίου, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΛΕΒΕ Ν.Ε. κύριος Λεβεντάκης (τα πλοία δεν μπορούν να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Περάματος) δεν υδροδοτούνται περιοχές που βρίσκονται σε υψόμετρο. Η αποκατάσταση των δρομολογίων σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την εταιρία ΛΕΒΕ Ν.Ε. θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα".

Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Μαρμαρινός απάντησε ότι μετά την αποκατάσταση των δρομολογίων θα υπάρξει συνεχής ροή, και εκτιμά ότι μέχρι νωρίς το πρωί η υδροδότηση όλων των περιοχών θα γίνεται κανονικά.