Δεν έγιναν προγραμματισμένα δρομολόγια υδροφόρων πλοίων στη δεξαμενή του Λεοντίου λόγω καιρικών συνθηκών.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι υδρολήπτες των περιοχών που υδροδοτούνται από τη δεξαμενή της περιοχής του Λεοντίου, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένα δρομολόγια.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Πιο συγκεκριμένα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό από την Υπηρεσία Ύδρευσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:" Λόγω καθυστέρησης των κανονικών δρομολογίων των υδροφόρων πλοίων που μεταφέρουν νερό στην περιοχή του Λεοντίου, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΛΕΒΕ Ν.Ε. κύριος Λεβεντάκης (τα πλοία δεν μπορούν να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Περάματος) δεν υδροδοτούνται περιοχές που βρίσκονται σε υψόμετρο. Η αποκατάσταση των δρομολογίων σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την εταιρία ΛΕΒΕ Ν.Ε. θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα".

Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Μαρμαρινός απάντησε ότι μετά την αποκατάσταση των δρομολογίων θα υπάρξει συνεχής ροή, και εκτιμά ότι μέχρι νωρίς το πρωί η υδροδότηση όλων των περιοχών θα γίνεται κανονικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png