Θρίλερ στην περιοχή του Ανιτσαίου. Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε δύσβατη περιοχή μετά από έρευνα ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας. [upd]

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην περιοχή του Ανιτσαίου. Πιο συγκεκριμένα χθες σε εξαιρετικά δύσβατο μονοπάτι της περιοχής βρέθηκε πτώμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας εκφράζεται η πιθανότητα το περιστατικό να αφορά έναν Ελληνογερμανό άνδρα για τον οποίο για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση τέσσερις ημέρες πριν. Σήμερα το πρωί στο σημείο του συμβάντος θα πάει ιατροδικαστής συνοδεία οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, οπότε και αναμένεται να "πέσει φως" στην υπόθεση.

ενημέρωση [upd] Σύμφωνα με νέα στοιχεία το πτώμα του άνδρα βρέθηκε χθες στις 7 το απόγευμα σε περιοχή του Ελλάνιου Όρους, μετά από επιχείρηση που οργάνωσε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας. Στην περιοχή έκανε έρευνα δύο ωρών κλιμάκιο δέκα ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού, ύστερα από αίτημα των οικείων του αγνοούμενου και μετά από σχετικό έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Το πτώμα βρέθηκε στις 7 το απόγευμα, όμως λόγω διαδικαστικών ζητημάτων δεν μεταφέρθηκε. Αυτό θα γίνει σήμερα το μεσημέρι με επιχείρηση κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.

ενημέρωση [upd] Η επιχείρηση της μεταφοράς της σορού ολοκληρώθηκε σήμερα στις 3 μ.μ. από κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.