Η βουλευτής Α' Πειραιώς Διαμάντω Μανωλάκου στην Αίγινα.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία της βουλευτού Α' Πειραιώς Διαμάντω Μανωλάκου του Κ.Κ.Ε. στο Δημοτικό Θέατρο της Αίγινας με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις - 18ο Συνέδριο αντεπίθεσης του ΚΚΕ". Στην ομιλία της η κυρία Μανωλάκου επικέντρωσε στις οικονομικές εξελίξεις, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο και στους τρόπους με τους οποίους αυτές θα επηρεάσουν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα τους πολίτες. Η κυρία Μανωλάκου έκανε αναφορά και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα, ενώ σχολίασε και τη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να επιφέρει κάποια αλλαγή στους τρόπους που ασκούν πολιτική οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως θέματα που σχετίζονται με τις δυνατότητες ιατρικής περίθαλψης στο νησί, ενώ ακούστηκε και το ζήτημα της αιμοκάθαρσης χωρίς όμως να αναλυθεί ιδιαίτερα.

Η κυρία Μανωλάκου επισκέφτηκε το πρωί την αγορά της Αίγινας, μίλησε με εργαζόμενους και εκπροσώπους κοινωνικών και εργασιακών φορέων, ενώ επισκέφθηκε και το ΙΚΑ του νησιού.