Ουρά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Μέχρι έξω, στις σκάλες και στο δρόμο αναγκάστηκαν να περιμένουν δεκάδες κάτοικοι του νησιού, σήμερα Δευτέρα προτελευταία ημέρα πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, αλλά και των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς από το πρωί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Αίγινας σχηματίστηκε μία μεγάλη ουρά που έφτανε μέχρι την είσοδο του παλιού ΚΕΠ. Υπό τον φόβο προσαυξήσεων οι φορολογούμενοι της Αίγινας συνέρρευσαν, ωστόσο αναγκάστηκαν να "οπλιστούν" με αρκετή υπομονή μέχρι να φτάσουν στο ταμείο.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΗ φωτογραφία του άρθρου δεν είναι ενδεικτική, καθώς προέρχεται από το μεσημέρι, όταν οι περισσότεροι ή είχαν εξυπηρετηθεί ή είχαν αποχωρήσει ελπίζοντας σε ένα "καλύτερο αύριο".  Μαζί και οι συνταξιούχου, που έπρεπε να προλάβουν αφού πήραν τη σύνταξή τους, να πληρώσουν το φόρο, μένοντας με ελάχιστα χρήματα.

Προσοχή πάντως θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι του νησιού, καθώς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Αίγινας δεν είναι ανάμεσα στα 59 που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.