Στον εισαγγελέα οδηγούνται αύριο οι δύο γυναίκες που αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένη με τη μέθοδο της απασχόλησης. Συνελήφθησαν από όργανα του Α.Τ. Αίγινας.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο οι δύο γυναίκες οι οποίες με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Πιο συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες με την πρόφαση ότι θέλουν να της πουλήσουν κεντήματα και καλλυντικά απέσπασαν την προσοχή της, και η μία από αυτές, χωρίς η ηλικιωμένη γυναίκα να το αντιληφθεί, της αφαίρεσε τετρακόσια ευρώ από το την τσάντα της. Μετά την κλοπή οι δύο γυναίκες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη κατέθεσε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΤο περιστατικό της κλοπής έγινε στις 12 το μεσημέρι, ενώ μετά την κινητοποίηση περιπόλου από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν στις 13:30 στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, όπου είχαν βγάλει εισιτήρια και ανέμεναν να φύγουν με το επόμενο πλοίο. Οι δύο γυναίκες, που τα χαρακτηριστικά τους ήταν τα ίδια με αυτά που είχε δηλώσει στα όργανα της αστυνομίας η παθούσα, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας όπου και αναγνωρίστηκαν χωρίς επιφυλάξεις από την ηλικιωμένη γυναίκα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή των δύο γυναικών, κατοίκων Αγίας Βαρβάρας Αττικής,  βρέθηκαν 250 ευρώ τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα. Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.