Η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην παραλία της Αίγινας.

Στην παραλία της Αίγινας κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, με τη μαθητική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του νησιού. Την παρέλαση άνοιξε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - "ΜΟΥΣΑ", ενώ ακολούθησαν οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, που μετέφεραν ιστιοπλοϊκά σκάφη τα οποία συνόδευαν αθλητές από τα τμήματα υποδομών. Οι κάτοικοι του νησιού θαύμασαν και χειροκρότησαν τους νέους από τα δημοτικά, τα γυμνάσια, όπως επίσης το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αίγινας.

Μαζί με τους μαθητές παρέλασαν και οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, με μία πραγματικά πολυπληθή παρουσία. Ακολούθησαν τα Λυκόπουλα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και οι Ναυτοπρόσκοποι, η μπάντα των οποίων έκλεισε την παρέλαση. Η παρέλαση ολοκληρώθηκε όπως κάθε φορά με τους μικρούς της "Πιτσιρικούπουλης" που έδωσαν μία χαρούμενη νότα με την παρουσία τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαθητική παρέλαση εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png