Έκτακτα μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι της Αίγινας, κατά τις ημέρες της εορτής του Αγίου Νεκταρίου.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματισθεί και αναμένεται προσέλευση, μεταξύ άλλων και επισκεπτών με μεγάλο αριθμό από τουριστικά λεωφορεία (πούλμαν) στο νησί μας κατά την εορτή του Αγίου Νεκταρίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το γεγονός αυτό προφανώς θα δημιουργήσει κυκλοφοριακά προβλήματα , τόσο εκτός όσο και εντός του λιμένα της Αίγινας.

Ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο και με σκοπό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού να ληφθούν τα εξής έκτακτα μέτρα τάξης:

α. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο λιμάνι για κανένα όχημα που δεν ταξιδεύει από το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 9 Νοεμβρίου. Η στάθμευση στο λιμάνι της Αίγινας, θα επιτρέπεται μόνο το Σάββατο 8 Νοεμβρίου αποκλειστικά στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης.

β. Όλα τα οχήματα που πρόκειται να ταξιδέψουν την Κυριακή 09/11/2014 θα μπορούν να εισέρχονται στο λιμάνι της Αίγινας, εφόσον ταξιδεύουν με το αμέσως επόμενο ή μεθεπόμενο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.

γ. Σε συνεργασία με την Αστυνομία ορίσθηκε ως χώρος αναμονής του τουριστικών λεωφορείων, πριν αυτά εισέλθουν στο λιμάνι της Αίγινας, ο δρόμος από το ξενοδοχείο "ΔΑΝΑΗ" μέχρι την είσοδο του μουσείου της Κολώνας και εναλλακτικά εφόσον είναι δυνατή η προσέγγιση στο κτήμα "ΓΚΙΚΑ". Τα τουριστικά λεωφορεία έχει προγραμματισθεί να φθάσουν σε αυτά τα σημεία με την καθοδήγηση των αστυνομικών και λιμενικών οργάνων.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που έχουν σκοπό να πλησιάσουν το λιμάνι και τις γύρω οδούς, την Κυριακή 09/11/2014 και ειδικά την ώρα όπου θα λάβει χώρα η Λιτανεία, να φροντίσουν να μην σταθμεύσουν σε χώρους, όπου θα δυσκολέψουν την κυκλοφορία, ειδικά δε στους χώρους που προαναφέραμε.
Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png