Θρήνος για εικοσιοκτάχρονο παλικάρι.

Με τη ζωή του πλήρωσε εικοσιοκτάχρονος άνδρας την αγάπη του για το υποβρύχιο ψάρεμα και την ελεύθερη κατάδυση. Ο άτυχος νέος είχε πάει χθες μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Πετροκάραβου. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και ενώ ο ένας από τους δύο ψαροντουφεκάδες τελείωσε το ψάρεμα του και ανέβηκε στο φουσκωτό σκάφος με το οποίο είχαν καταπλεύσει στην περιοχή, ειδοποίησε το Λιμεναρχείο της Αίγινας καθώς θορυβήθηκε από το γεγονός ότι δεν έβλεπε το φίλο του, ενώ σταδιακά είχε αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, τόσο από το Λιμεναρχείο της Αίγινας, όσο και από τα Λιμεναρχεία του Πόρου και των Μεθάνων. Στις έρευνες συμμετείχαν και ιδιώτες αυτοδύτες καθώς και παραπλέοντα σκάφη. Στην επιχείρηση συμμετείχε και ελικόπτερο super puma. Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επιχείρησης δεν στάθηκε δυνατός ο εντοπισμός του αγνοούμενου ψαροτουφεκά.

Σήμερα το πρωί με το πρώτο φως, η Ειδική Μονάδα των Υποβρυχίων Αποστολών πήρε και αυτή μέρος στις έρευνες. Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε σε βάθος δώδεκα μέτρων. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας καθώς διενεργείται προανάκριση, οι πιθανότητες στρέφονται στην περίπτωση υποξίας.