Συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.


Στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού. Τα θέματα στα οποία επικέντρωσε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση αφορούσαν κυρίως ζητήματα διαχείρισης των δράσεων που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα ο Αθλητικός Οργανισμός. Έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα που σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας. Ένα από αυτά αφορούσε την ασφάλεια των χώρων του κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ανάμεσα σε άλλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Γεώργιος Τσατήρης τόνισε την ανάγκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού να βρίσκεται κοντά σε αθλητές και σωματεία, παραθέτοντας ως παράδειγμα τους αθλητές της ομάδας του στίβου που επικυρώνει τη δυναμική της με την παρουσία της σε πολλές σημαντικές διοργανώσεις. Για το σκοπό αυτό προτάθηκε και η πραγματοποίηση εκδήλωσης με απονομή αναμνηστικών στους αθλητές.

Ο κύριος Τσατήρης έκανε σύντομη αναφορά και στα οικονομικά του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, υπογραμμίζοντας ότι μετά και τις τελευταίες παρεμβάσεις του σε διάφορους αθλητικούς χώρους του νησιού οι οικονομικές του δυνατότητες είναι πλέον περιορισμένες.