Απογείωση στα εικοσιτέσσερα μέτρα.


Ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα έκανε την εμφάνιση του σήμερα Κυριακή έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαρωνικού με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Πρόκειται για το νέο απόκτημα της εταιρείας του κυρίου Δημήτρη Λούβαρη, που σκοπό έχει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών και άλλων εφαρμογών, όπου οι εργασίες πρέπει να εκτελεστούν σε πραγματικά μεγάλο ύψος.

Το συγκεκριμένο τηλεσκοπικό - ανυψωτικό όχημα έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τον κλωβό με το βραχίωνα που διαθέτει στα εικοσιτέσσερα μέτρα, ενώ το βάρος που μπορεί να ανυψώσει ο κλωβός είναι 350 κιλά.

Τις δυνατότητες του νέου οχήματος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο αθλητικός συντάκτης του Aegina Portal Σωτήρης Μπήτρος κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς με τη βοήθεια του κυρίου Λούβαρη "απογειώθηκε" στα εικοσιτέσσερα μέτρα για να βιντεοσκοπήσει το δεύτερο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Σαρωνικού - Ολυμπιακού Λαυρίου.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png