Σημαντικά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στην Αίγινα. Αποκόπηκε ο παραλιακός δρόμος στο ύψος της Αιγινήτισσας. Υπερχείλισε και πάλι το ρέμα στη Λεύκη.

Σημαντικά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Αίγινα, από τη συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, η Πέρδικα έχει αποκοπεί λόγω κατολίσθησης που προκάλεσε η βροχόπτωση στην περιοχή της Αιγινήτισσας. Στο σημείο εργάζονται οχήματα προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΠροβλήματα και στη Λεύκη με το ρέμα να υπερχειλίζει και πάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις έχουν τοποθετηθεί σακιά με άμμο στο οδόστρωμα, ενώ το συνεργείο θα γκρεμίζοντας ένα μέρος μία μάντρας, θα προσπαθήσει να εκτονώσει την πίεση του νερού και να του αλλάξει κατεύθυνση ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα στο κτίριο του ΕΠΑΛ. Σημαντικά επίσης και τα προβλήματα στην περιοχή "Γλυφάδια" λίγο έξω από την Αγία Μαρίνα, στο δρόμο προς τις Πόρτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μούρτζη στο ηχητικό αρχείο.