Τελευταίο αντίο στον George.


Δελτίο Τύπου
Έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο ο Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας του Μπρόντγουεϊ George Costacos. Ο George ήταν μόλις 43 ετών και καταγόταν από την Αίγινα. Ο θάνατος του βύθισε σε πένθος την καλλιτεχνική κοινότητα και το αγαπημένο του νησί. Άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική του Αννόβερο της Γερμανίας έπειτα από νοσηλεία ενός μηνός, καθώς λίγο καιρό πριν είχε διαγνωστεί ότι έχει προσβληθεί από επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο Το συγγραφικό και θεατρικό του έργο αποτελεί παρακαταθήκη για πολλούς από τους Έλληνες και ξένους συναδέλφους του.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 1 μ.μ θα ψαλλεί η νεκρώσιμη ακολουθία στην Αγία Μαρίνα Αίγινας και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο του Μεσαγρού.
Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του όπως αυτό αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του www.georgecostacos.com .

Σε μια πληθώρα αστρόλαμπρων κριτικών, το περιοδικό Esquire ονόμασε τον George «ο πιο σημαντικός Έλληνας του Broadway», ενώ την καλύτερη περίληψη έγραψε η Back Stage, επίσημη εφημερίδα του Αμερικάνικου showbiz, λέγοντας πως «Αν η καρδιά και η τιμιότητα μετρούν, ο George θα αφήσει το σημάδι του». Θα σε θυμόμαστε για πάντα George…



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png