Τα δημοτικά σχολεία της Αίγινας στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Στιγμές χαράς και παιχνιδιού σήμερα για τους μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων του νησιού, που μαζί με το 1ο Τ.Τ. Ναυτοπροσκόπων συμμετείχαν στη δράση που οργάνωσε ο Δήμος και η ΚΕΔΑ στην Παλαιά Προβλήτα. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί αρχικά για την ημέρα της εορτής του Αγίου Διονυσίου, όμως ο βροχερός καιρός ματαίωσε τα σχέδια. Αντίθετα σήμερα ο ηλιόλουστος καιρός στο νησί, ήταν ιδανικός για τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, που μαζί με τους διευθυντές των σχολείων και τους δασκάλους τους στόλισαν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Άγιος Βασίλης, που δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς του φίλους. Για το κέρασμα της ημέρας φρόντισαν οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που προσέφεραν σε όλους από ένα πιάτο ζεστής, παραδοσιακής φασολάδας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου κύριος Αντώνης Ντελής.