Με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις οι τελευταίες ημέρες του χρόνου στην Αίγινα.

Η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, που κυμάνθηκε στους 3-4 °C τις πρώτες πρωινές ώρες, και οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι των οποίων η ένταση θα φτάσει τα 6 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό κατά τις βραδυνές ώρες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού Αίγινα. Από τη βροχόπτωση που ξεκίνησε στο νησί αργά χθες το βράδυ και συνεχίστηκε το πρωί, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο και αύριο Τετάρτη τελευταία ημέρα του χρόνου, με τους βόρειους άνεμους να ενισχύονται φτάνοντας τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ τις βραδυνές ώρες.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πρωτοχρονιάς, μαζί με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις νεφώσεις και τις βροχοπτώσεις κατά διαστήματα. Το ενθαρρυντικό στοιχείο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι ότι οι βοριάδες εξασθενούν από το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png