Χιονόνερο σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο στην Αίγινα, προβλήματα στο δημοτικό φωτισμό στο κέντρο, σε ετοιμότητα οι θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν χιονόνερο στις περιοχές με υψηλό υψόμετρο στην Αίγινα. Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα αισθητό στην περιοχή του Ανιτσαίον και ψηλότερα, ενώ ακόμη και στο κέντρο της Κυψέλης και της Αίγινας η αίσθηση που δίνει το ψιλόβροχο είναι εκείνο του χιονόνερου. Η θερμοκρασία μετά τις 9 σήμερα το βράδυ στο κέντρο της Αίγινας ήταν στους 4.5 °C ωστόσο η αίσθηση του ψύχους ήταν σημαντικά χαμηλότερη.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σε αρκετά σημεία του κέντρου της Αίγινας, προβλήματα παρουσιάστηκαν στο δημοτικό φωτισμό, ενώ σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριο Δημήτρη Καραγιάννη είπε ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ και αύριο αναμένεται η αποκατάστασή της.

Σε ένα άλλο ζήτημα που αφορά τους θερμαινόμενους δημοτικούς χώρους, σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας κύριο Κώστα Γεννίτσαρη, σημείωσε ότι θα λειτουργεί κανονικά η αίθουσα του Κέντρου Υγείας. Ενώ εάν υπάρξουν πιο σύνθετες ανάγκες υπάρχει πρόβλεψη και για άλλους χώρους. Να σημειώσουμε ότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι χαμηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να σημειωθούν την πρωτοχρονιά, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png