Ευχές για αγωνιστικές επιτυχίες και αισιόδοξο κλίμα στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Οι αδελφές Καλατζή, ο Παναγιώτης και ο Ερρίκος Στάθης, ο Κωνσταντίνος Κατρίδης, ο προπονητής των πρωταθλητών Κωνσταντίνος Χανιώτης, και η νέα γενιά των ιστιοπλόων του νησιού από τις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, ευχήθηκαν μαζί με τα μέλη της διοίκησης και τους φίλους του ομίλου για τη νέα χρονιά. Ο απολογισμός της προηγούμενης εντυπωσιακός, οι προσδοκίες για το νέο έτος επίσης υψηλές όπως και οι απαιτήσεις της προπόνησης.

Ωστόσο λίγες στιγμές, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σήμερα για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ήταν αρκετές για την ιστιοπλοϊκή οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας ώστε να αντλήσει δύναμη. Ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου έρανε με αγιασμό τα σκάφη των αθλητών του ΝΟΑ, που λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τίμησαν την ημέρα του καθαγιασμού των υδάτων με ασκήσεις στο λιμάνι του νησιού.

Τις ευχές για τη νέα χρονιά από το διοικητικό συμβούλιο και την πρόεδρο κυρία Βίκυ Κοτσάκη, μετέφερε στους φίλους του ομίλου η κυρία Μαργό Στάθη, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης και ο Λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png