Η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας.

Μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας. Τα μέλη του συλλόγου, που με τις συνεχείς προσπάθειές τους και δράσεις τους, έφεραν έναν νέο "αέρα" στα δρομικά αθλήματα της Αίγινας, έχουν κάθε λόγo να υποδέχονται με αισιοδοξία το 2015. Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου ο κύριος Κυριάκος Γκαρής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης τιμητική απονομή πλακετών για την προσφορά τους, στο ιατρό κύριο Σωκράτη Δούκα, στην Ομάδα Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας και το Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος". Συγκινητικές και βαθιά ανθρώπινες, οι στιγμές της απονομής της τιμητικής πλακέτας από το Δημήτρη Λορέτζο, αλλά και η σύντομη παρέμβαση εκ μέρους της ομάδας ραδιοερασιτεχνών κυρίου Νεκτάριου Λαβούτα. Σύντομη παρέμβαση έκανε εκ μέρους του ΟΑΚΑ ο προπονητής Βασίλης Ζαμπέλης με θέμα τον 4ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2015 την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png