Δένει ο "Ποσειδώνας", επιστρέφει ο "Απόλλωνας".


Από την ερχόμενη Δευτέρα το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο "Ποσειδών" δένει για τις αναγκαίες χειμερινές επισκευές και τη θέση του στη γραμμή παίρνει το επιβατηγό - οχηματαγωγό "Απόλλων". Όμως δεν πρόκειται για τη μόνη αλλαγή στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού καθώς η Hellenic Seaways έχει μισθώσει επιβατηγό - οχηματαγωγό ανοιχτού τύπου που θα καλύψει το τοπικό δρομολόγιο με το Αγκίστρι.

Η είδηση είναι επίκαιρη όχι όμως και τωρινή, καθώς η μικρή "παντόφλα" που θα καλύψει τα δρομολόγια προς το Αγκίστρι είχε "δρομολογηθεί" πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες στην περίφημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων στον Αργοσαρωνικό.  Όπως φαίνεται και φέτος ο χειμώνας που πλησιάζει θα δείξει το χειρότερό του πρόσωπο σε όλους εκείνους τους επιβάτες, που αναγκάζονται για τις εργασίες τους να πηγαινοέρχονται καθημερινά και να τρέχουν αγωνιώντας στο λιμάνι του Πειραιά για το αν θα προλάβουν το "τελευταίο". Η αρνητική ψυχολογία των "καθημερινών" επιβατών βέβαια δεν επηρεάζεται μόνο από τις χειμερινές συνθήκες που έρχονται, αλλά και από το γεγονός ότι παρά την υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου, οι τιμές των εισιτηρίων φαίνεται να παραμένουν στάσιμες και υψηλές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png