Επάρκεια νωπών προϊόντων άριστης ποιότητας, με τα χαρακτηριστικά είδη του Σαρακοστιανού τραπεζιού σε πρώτο πλάνο, παρουσίασαν και φέτος οι πάγκοι στην ιχθυαγορά της Αίγινας κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Σήμερα, από νωρίς το πρωί, αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του νησιού που επισκέφθηκαν την ιχθυαγορά για να προμηθευτούν τα αναγκαία για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και να επιλέξουν φρέσκα θαλασσινά.
Τα μύδια και οι αχινοί στα 6 και και 8 ευρώ αντίστοιχα, μαζί με τις γυαλιστερές στα 10 ευρώ και τις γαρίδες στα 4 ευρώ, αποτέλεσαν τις πιο συχνές επιλογές. Η τιμή για τα κυδώνια ήταν στα 15 ευρώ το κιλό, για τα καλαμάρια στα 16 ευρώ το κιλό, τα θράψαλα στα 5 ευρώ και οι γαρίδες γάμπαρη 15 ευρώ το κιλό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Tune in Apps
Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player: