Αφαιρέθηκαν οι σκαλωσιές από τη μία πλευρά του Κυβερνείου. Ελεύθερη η διέλευση για όλα τα οχήματα.

Ελεύθερη είναι πλέον η διέλευση για όλα τα οχήματα από την πλευρά του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου, που βρίσκεται στην ομώνυμη οδό, μερικές δεκάδες μέτρα ψηλότερα από την οδό Μητροπόλεως. Και αυτό το τμήμα δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία, καθώς την τελευταία περίοδο ήταν κλειστό για τα αυτοκίνητα λόγω έργων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μπορεί να δει κανείς στον εξωτερικό χώρο, πέρα από την επίστρωση με μάρμαρο (είναι αλήθεια ότι αυτή η εμφάνιση ξένισε πολλούς από τους Αιγινήτες που περνούσαν από την περιοχή σήμερα) το πιο πιθανό είναι οι σκαλωσιές να επιστρέψουν, καθώς πρέπει να κατασκευαστεί η σκεπή του κτιρίου, η οποία όπως εξελίχθησαν τα πράγματα αποτελεί συμπληρωματικό έργο, δίνοντας σε ένα ιστορικό κτίριο (κάτι σαν το σημερινό Μαξίμου) την πρωτοτυπία, πρώτα να γίνεται η επίχριση των εξωτερικών τοίχων με μάρμαρο και στη συνέχεια να υλοποιείται το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου της σκεπής, γεγονός που είχε προκαλέσει λίγες ημέρες πριν την έντονη αντίδραση του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png