Τρία επιπλέον δρομολόγια για το απόγευμα της Πέμπτης, και μία διανυκτέρευση δωρεάν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Αίγινα! [upd]

[upd] Προστέθηκε και τρίτο δρομολόγιο, αυτό του πλοίου Άγιος Νεκτάριος στις 20:30 για το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου.
[upd] Τρία επιπλέον δρομολόγια επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων έχουν προστεθεί στο ημερήσιο ακτοπλοϊκό πρόγραμμα της Πέμπτης 30 Απριλίου από το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο "Αχαιός" στις 19:15 , το πλοίο "Ιονίς" στις 20:00 και το πλοίο Άγιος Νεκτάριος στις 20:30. Η επέκταση του σχετικού προγράμματος των δρομολογίων, ειδικά για την Πέμπτη, έγινε μετά από επαφές της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νησί περισσότεροι εκδρομείς της πρωτομαγιάς.

Σε ανακοίνωσή της η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας αναφέρει ότι: "σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Δωματίων και Διαμερισμάτων του νησιού, σας καλούν σε ένα υπέροχο τριήμερο πρωτομαγιάς στην Αίγινα και σας προσφέρουν την μία από τις τρεις διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Το ταξίδι για την Αίγινα ξεκινά την Πέμπτη 30 Απριλίου. Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας σε επαφή με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες προσέθεσαν δύο επιπλέον δρομολόγια: στις 19:15 & 20:00 από το λιμάνι του Πειραιά. Η πρώτη σας διανυκτέρευση στην Αίγινα, η διανυκτέρευση της Πέμπτης είναι δωρεάν! Πληρώνετε μόνο τη διανυκτέρευση της Παρασκευής και του Σαββάτου! Κάντε τώρα κράτηση στο αγαπημένο σας ξενοδοχείο, συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ή ενοκιαζομένων διαμερισμάτων και εξασφαλίστε ένα αξέχαστο τριήμερο πρωτομαγιάς για εσάς και την οικογένειά σας, με την μια από τις τρεις διανυκτερεύσεις δώρο και μοναδικές προσφορές από πλήθος καταστημάτων στην Αίγινα.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες για τη συμμετοχή τους και σας περιμένουμε για ένα υπέροχο τριήμερο στη μαγευτική Αίγινα! Καλή αντάμωση!"



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png