"Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο" - Τα παιδιά φτιάχνουν κάρτες και στέλνουν ευχές.


Με την εκδήλωση "Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο" ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα οι εκδηλώσεις του Δήμου της Αίγινας για την περίοδο των Χριστουγέννων στο νησί. Η πρώτη αυτή εκδήλωση έγινε στον υπαίθριο χώρο του Πύργου του Μαρκέλλου και την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το γυμναστήριο "Nama". Δύο μεγάλα τραπέζια με υλικά χαρτοκοπτικής και πολύ φαντασία, ήταν αρκετά για να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο ευχόδενδρο με πολύχρωμες κάρτες πλημμυρισμένες από τις ευχές που έκαναν τα μικρά παιδιά για τις εορτές που έρχονται.

Η υπεύθυνη του γυμναστηρίου Nama κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη φρόντισε ώστε τα παιδιά που βρέθηκαν στον Πύργο του Μαρκέλλου σήμερα, να περάσουν μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες. Τα ίδια τα παιδιά έδειξαν να το απολαμβάνουν και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό άλλωστε φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάζοντας κανείς τις ευχές που υπήρχαν στις κάρτες, μπορούσε να διαπιστώσει ότι τα μηνύματα που κυριαρχούσαν είχαν μία τάση αλληλεγγύης για τα παιδιά όλου του κόσμου. Ευχές για να έχουν όλα τα παιδιά τροφή, ευχές ώστε όλα τα παιδιά να ζουν ειρηνικά και ευτυχισμένα αποτυπώθηκαν στις πολύχρωμες κάρτες και αποτύπωσαν τις σκέψεις των δημιουργών τους.