Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιείται το Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Φέτος το bazaar θα διαρκέσει από 12 - 14 Δεκεμβρίου και γίνεται στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών, που βρίσκεται πίσω από το Λαογραφικό Μουσείο. Ο σκοπός του χριστουγεννιάτικου bazaar είναι σημαντικός για τα μέλη του συλλόγου, καθώς αποτελεί έναν πολύτιμο πόρο, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις πολλές δραστηριότητες που πραγματοποιεί σε ετήσια βάση.

Το bazaar του συλλόγου είναι πιο οργανωμένο από κάθε άλλη χρονιά και διαθέτει τα πάντα! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για χριστουγεννιάτικα δώρα, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητα αντικείμενα, χρηστικά ή διακοσμητικά που είναι μοναδικά και δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος στο εμπόριο. Επίσης στο bazaar ο επισκέπτης μπορεί να βρει σπιτικά γλυκά και άλλες λιχουδιές που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου. Οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές, πραγματικά χαμηλές και τα αντικείμενα που εκτίθενται καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png