Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μιλά στο Aegina Portal και τη Στέλλα Παυλινέρη για το "Χαμόγελου του Παιδιού".

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, μιας εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη, την προηγούμενη Τρίτη, ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" κύριος Κώστας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Aegina Portal και την κυρία Παυλινέρη. Η ανάληψη του δημοσιογραφικού ρόλου και της υλοποίησης αυτής της συνέντευξης από την ίδια, ήταν ένα μέρος της πρωτοβουλίας της για τη στήριξη του "Χαμόγελου", καθώς όπως εξήγησε θέλησε να παρουσιάσει το "εντυπωσιακό" έργο και το άγνωστο σε πολλούς εύρος των δράσεων του οργανισμού.

Ο κύριος Γιαννόπουλος, εξαιρετικός συζητητής, ανέπτυξε τμηματικά τους τομείς που δραστηριοποιείται ο οργανισμός, θέλοντας να εξηγήσει στον κόσμο τον τρόπο που ο φορέας λειτουργεί, τη φιλοσοφία στη διοίκηση, στη διαχείριση και στην τελικά στην ουσία των πραγμάτων. Η συζήτηση έχει δεκάδες προεκτάσεις, σε μικρές και μεγάλες κατακτήσεις που γεμίζουν τον ακροατή με ελπίδα και σε ζητήματα που "πληγώνουν" την Ελληνική κοινωνία, σε όλα αυτά για τα οποία ο κύριος Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του στο "Χαμόγελο του Παιδιού" μάχονται καθημερινά, σε εικοσιτετράωρη βάση. Η συνέντευξη δόθηκε στο ξενοδοχείο "Κυριάκος Κλώνος" το οποίο και ευχαριστούμε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png