Η φωταγώγηση του λιμανιού σε ζωντανή σύνδεση!


Αύριο είναι μία ξεχωριστή ημέρα, γιατί από αύριο ξεκινούν στο νησί οι μοναδικές Χριστουγεννιάτικες νύχτες με τη φωταγώγηση του λιμανιού της Αίγινας. Δεκάδες βάρκες, καΐκια και σκάφη, κάθε πλοίο που θα μπαίνει στο λιμάνι θα στολίζεται με φωτεινές γιρλάντες και θα γίνεται και το ίδιο μέρος του πιο μαγικού υπαίθριου χριστουγεννιάτικου σκηνικού, που έχει στηθεί ποτέ σε λιμάνι!

Στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση των σκαφών και λίγο αργότερα μία ιδιαίτερη πομπή θα ξεκινήσει από την περιοχή της Παναγίτσας, για να φτάσει στην Παλιά Προβλήτα. Εκεί θα στηθεί μία "ζωντανή φάτνη" ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δρώμενο που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο λιμάνι. Το ίδιο χριστουγεννιάτικο δρώμενο θα επαναληφθεί την παραμονή των Χριστουγέννων την ίδια ώρα.

Οι διοργανωτές και οι εθελοντές έχουν εργασθεί πολύ σκληρά για το τελικό αποτέλεσμα. Φιλοδοξία τους είναι να κατέβει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο λιμάνι και όλοι μαζί να γιορτάσουν την εντυπωσιακή έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Για όλους εκείνους που είναι μακριά ή που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή, το Aegina Portal έχει προγραμματίσει για αύριο ζωντανή εξάωρη σύνδεση με το λιμάνι, που θα ξεκινήσει λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Ζωντανές συνδέσεις με το λιμάνι της Αίγινας και με άλλες περιοχές του νησιού, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε καθημερινή βάση κάθε βράδυ.

Τα Χριστούγεννα στην Αίγινα είναι μοναδικά. Αξίζει να τα ζήσουμε!