Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κ. Κώστας Γαλάνης παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις περιλαμβάνει και φέτος το πρόγραμμα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, στους χώρους του οποίου θα πραγματοποιηθούν και πάλι οι περισσότερες από τις εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για φέτος το καλοκαίρι στο νησί. Το πρόγραμμα που αναμένεται να εμπλουτιστεί και με άλλες εκδηλώσεις, παρουσίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κώστας Γαλάνης. "Είπαμε να μην πέσουμε σε απαισιοδοξία και συγκρατόντας κάποιες ελπίδες και κάποιες αισιόδοξε σκέψεις, θα προχωρήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας χωρίς να συμβαίνει τίποτα", είπε ο κύριος Γαλάνης σχολιάζοντας την αίσθηση της καθημερινότητας που έχει δημιουργηθεί από την κρισιμότητα των στιγμών που περνά η χώρα μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού εξήγησε ότι το πρόγραμμα καθιστέρησε να εκδοθεί, καθώς υπήρξε η συνεργασία πολλών φορέων, ενώ ήδη στους χώρους του Λαογραφικού έχουν πραγματοποιηθεί πολλές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας click εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png