Μία ακόμη θλιβερή απώλεια στη λεωφόρο της Κυψέλης.

Τη θλιβερή απώλεια ενός 63χρονου κατοίκου του νησιού, θρηνούν οι φίλοι, οι συγγενείς και οι οικείοι, μία απώλεια που ήρθε ως αποτέλεσμα ενός τροχαίου δυστυχήματος το οποίο έγινε χθες περίπου στις 7 το πρωί στη λεωφόρο της Κυψέλης. Σε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας έγινε γνωστό ότι ο  63χρονος άνδρας οδηγούσε ένα μηχανάκι με κατεύθυνση προς την Αίγινα, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που επιχειρούσε να βγει στη λεωφόρο.

O 63χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια διεκομίσθει στον Πειραιά. Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι κατέληξε. Η εξόδιος ακολουθία γίνεται σήμερα στις 17:00 από τον ενοριακό ναό της Κυψέλης.

Η λεωφόρος Κυψέλης έχει μεταβληθεί σε έναν "Μολώχ της ασφάλτου" με πολλά ατυχήματα και θανατηφόρα δυστηχήματα. Σε διάφορα σημεία του δρόμου, έχουν τοποθετηθεί (από ιδιώτες τις περισσότερες φορές) προειδοποιητικές ταμπέλες  για την επικινδυνότητα του οδοστρώματος, ενώ την ίδια επικινδυνότητα καταδεικνύουν τα εικονοστάσια που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του δρόμου. Η κοινωνία της Αίγινας με αφορμή ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα διαμηνύει σε όλους τους τόνους την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά μέτρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png