Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια γιόρτασε η Αγία Μαρίνα.

Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια γιόρτασε χθες, παραμονή της τοπικής της εορτής, η Αγία Μαρίνα. Το κατάλευκο εκκλησάκι στην άκρη της μεγάλης παραλίας, σημαιοστολισμένο και κατάφωτο, για μία ακόμη χρονιά επισκέφθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες, κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας, για να προσκυνήσουν την εικόνα και να παρακολουθήσουν τον εσπερινό και την περιφορά.

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού η καλοκαιρινή βραδιά συνεχίστηκε με την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας και Αλώνων.  Η εκδήλωση περιελάμβανε χορούς από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, που έκανε χθες την παρθενική του εμφάνιση, με υπεύθυνη διδασκαλίας την κυρία Σοφία Κάπου και τη μουσική από την Εστουδιαντίνα της Αίγινας, την ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του νησιού υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Σπίτζινγκ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κύριος Μανώλης Λεούσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png