Μεγάλες ουρές σε τράπεζες της Αίγινας για τα τριακόσια ευρώ.

Πολύ μεγάλες ουρές, ενδεχομένως οι μεγαλύτερες από τότε που τέθηκαν σε ισχύ τα capital controls, σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί σε καταστήματα τραπεζών του νησιού, καθώς οι πολίτες προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη του μέγιστου ανά εβδομάδα ποσού των 300 ευρώ. Εξάλλου από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και κάθε Σάββατο μέχρις ότου σταματήσουν τα capital controls θα ξεκινά η τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων, που δίνει το δικαίωμα στους καταθέτες να κάνουν ανάλυψη ή 60 ευρώ την ημέρα ή έως 420 ευρώ σωρευτικά την εβδομάδα.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο του Aegina Portal



Συγκεκριμένα, σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα όσοι δεν έχουν εξαντλήσει το όριο των 60 ευρώ ανά ημέρα ή των 300 ευρώ που δικαιούνται ως συνολική ανάληψη για αυτή την εβδομάδα μπορούν να το κάνουν παίρνοντας 300 ευρώ. Αν όμως κάποια ή κάποιες μέρες έκαναν αναλήψεις έως 60 ευρώ ημερησίως, τότε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δικαιούνται να σηκώσουν μόνον το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα 300 ευρώ που δικαιούνται για αυτή την εβδομάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png