Βραδιά αγωνίας με κατεπείγουσα μεταφορά ασθενούς.

Βραδιά αγωνίας με περιστατικό κατεπείγουσας μεταφοράς ασθενούς διαδραματίστηκε σήμερα στο λιμάνι της Αίγινας λίγο πριν τις 10 μ.μ. Πιο συγκεκριμένα το ζήτημα προέκυψε όταν ασθενής, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι παιδικής ηλικίας, έπρεπε να μεταφερθεί κατεπειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας. Για το λόγω αυτό δόθηκε σήμα για την απογείωση super puma και τη μεταφορά του ασθενούς από το ελικοδρόμιο του Τούρλου.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση η αερομεταφορά μέσω του super puma θα καθυστερούσε, οπότε και δόθηκε εντολή να αποπλεύσει μεγάλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος το οποίο και κατέπλευσε πλησίον του φανού της κεντρικής προβλήτας στο λιμάνι της Αίγινας και παρέλαβε τον ασθενή. Παρακολουθώντας το γεγονός από κοντά, θα πρέπει να εξάρουμε τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα με την οποία δρούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς ο οδηγός του ασθενοφόρου, κάτι που άλλωστε σχολιάστηκε θετικά από όσους βρίσκονταν εκείνη τη ώρα στο λιμάνι της Αίγινας.

Ας ελπίσουμε ότι το θαύμα της Θείας Γέννησης θα φέρει γρήγορα καλά νέα και την ανακούφιση στην οικογένεια του ασθενούς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png