Η Αίγινα λάμπει! Φωτογραφική βόλτα στα φωταγωγημένα λιμάνια.


Με γιορτινές ευχές, ρεβεγιόν, το παραδοσιακό οικογενειακό γεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και ατελείωτες βόλτες στο χριστουγεννιάτικο λιμάνι της Αίγινας πέρασαν οι κάτοικοι του νησιού τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα. Το λιμάνι έχει γίνει ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς, καθώς μαζί με τα στολισμένα καταστήματα της παραλίας αποτελεί τον πόλο έλξης για όσους βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Αίγινα.


Κι όμως, εκτός από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας και άλλα λιμάνια του νησιού φωτίστηκαν φέτος, δημιουργώντας μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η Σουβάλα, η Πέρδικα και τα δύο μικρά λιμανάκια στην περιοχή του Φάρου και στα θρυλικά "Αστέρια" στην περιοχή της Περιβόλας, έκαναν το παρθενικό τους Χριστουγεννιάτικο ντεμπούτο με τις κάποιες από τις ψαρόβαρκες και τα καΐκια που βρίσκονται εκεί να στολίζονται με τις γνωστές φωτεινές γιρλάντες, αναδεικνύοντας την ομορφιά του τοπίου.

Το Aegina Portal έκανε μία φωτογραφική βόλτα στα λιμανάκια έξω από την Αίγινα και σας μεταφέρει το χριστουγεννιάτικο κλίμα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που οι φωταγωγημένες βάρκες δημιουργούν.
Η Αίγινα είναι υπέροχη και τα Χριστούγεννα! Εάν δεν είστε ήδη στο νησί, το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι μια ευκαιρία για να βρεθείτε σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα σας μείνει αξέχαστη!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png