Χωρίς νερό έμεινε από το πρωί το κέντρο της Αίγινας και γύρω περιοχές λόγω νέας βλάβης στην περιοχή της Αγίας Τατιανής.[upd] όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί.

Μετά τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ, από βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό στην περιοχή της Αγίας Τατιανής, αφήνοντας χωρίς νερό το κέντρο της Αίγινας, αλλά και περιοχές όπως τα Βροχεία, ο Μαραθώνας, οι Άγιοι Ασώματοι και άλλες, το πρόβλημα επανήλθε οξύτερο σήμερα το πρωί με τη βλάβη που επισκευάστηκε χθες το βράδυ, να επανέρχεται αφήνοντας χωρίς νερό τις παραπάνω περιοχές. Προβλήματα έχουν προκύψει ακόμη σε ένα τμήμα της Κυψέλης, από διαφορετική βλάβη αυτή τη φορά.

Η βλάβη στην περιοχή της Αγίας Τατιανής θα έχει επιδιορθωθεί νωρίς σήμερα το μεσημέρι αναφέρουν οι τεχνικοί. Ο κύριος Μούρτζης επικαλείται για τα προβλήματα που προκύπτουν το παλιό δίκτυο, την έλλειψη υλικών και μηχανημάτων για την αποκατάσταση των βλαβών, αλλά και την έλλειψη οικονομικών πόρων. Σχετικά με τις ποσότητες νερού που μεταφέρονται στο νησί, αναφέρει ότι δεν είναι αυτές που θα έπρεπε, όμως εξηγεί ότι τα προβλήματα προέρχονται από την κακή κατάσταση του δικτύου.

Για το ίδιο θέμα η Υπηρεσία Ύδρευσης εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα ακόλουθα:  Ενημερώνουμε τούς Δημότες μας ότι λόγω βλαβών που σημειώθηκαν στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης και ειδικότερα στα σημεία Αγία Τετιανή και Κυψέλη , υπάρχει προσωρινή διακοπή υδροδότησης στην Κυψέλη , στους Αγίους Ασωμάτους , την πόλη της Αίγινας , τα Βροχεία , τον Μαραθώνα και την Περιβόλα .
Τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται ήδη επί τόπου και εργάζονται ώστε να αποκατασταθεί η υδροδότηση στον συντομότερο δυνατό χρόνο . Ζητούμε την κατανόησή σας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ο Αντιδήμαρχος,  Αντώνης Μούρτζης.

[upd] όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png