Το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων και ο Σύλλογος Αίγινα Εθελοντής συγκεντρώνουν τρόφιμα.

Το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων και ο Σύλλογος Αίγινα Εθελοντής, πραγματοποίησαν από κοινού σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αίγινα, εθελοντική δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα ενισχύσουν τις οικογένειες του νησιού οι οποίες έχουν ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια συνέδραμαν και άλλοι φορείς του νησιού. Η δράση ξεκίνησε το πρωί στα καταστήματα Super Market Κρητικός στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου και στην περιοχή Πολλές Ελιές, στο κατάστημα Carrefour στην περιοχή της Κυψέλης και στο Top Market στην περιοχή του Μαραθώνα.

Οι εθελοντές, βρίσκονταν στις εισόδους των καταστημάτων, ενημερώνοντας τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού για τους σκοπούς της δράσης. Στη συνέχεια τους έδιναν τσάντες, μέσα στις οποίες μπορούσαν να βάλουν όσα τρόφιμα, μακράς κυρίως διαρκείας επιθυμούσαν. Βγαίνοντας, άφηναν τα τρόφιμα σε ένα καλάθι που υπήρχε για αυτό το σκοπό στην έξοδο των καταστημάτων.

Τα τρόφιμα θα διατεθούν για τις ανάγκες των οικογενειών του νησιού που έχουν ανάγκη. Για όσα είχαν συγκεντρωθεί μέχρι το μεσημέρι, η πρόεδρος του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" κυρία Αθηνά Πυρουνάκη έδειξε να είναι ικανοποιημένη από την αποτελεσματικότητα που είχε η σημερινή δράση και την προσφορά του κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png