Aegina Portal on the Go! Όλες οι πληροφορίες στην οθόνη του κινητού σας!


Τέθηκε και επίσημα σε λειτουργία η on the Go! πύλη του Aegina Portal. Μέσα από αυτή οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων θα μπορούν γράφοντας απλά τη διεύθυνση www.aeginaportal.gr να μεταφέρονται σε μια mobile έκδοση του Aegina Portal λαμβάνοντας με μεγάλη ταχύτητα τις τελευταίες ειδήσεις αλλά και χρηστικές πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Aegina Portal απαιτεί πραγματικά λίγους πόρους και μπορεί να τρέξει ακόμη και κάτω από δυσμενείς συνθήκες συνδεσιμότητας. Το interface της πύλης σε αυτή την πρώτη φάση αποτελείται από τρία buttons που οδηγούν στα δρομολόγια των πλοίων, τις τελευταίες ειδήσεις από το πρωτοσέλιδο του Aegina Portal και τα χρήσιμα τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες κιόλας ημέρες οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων θα μπορούν να παρακαλουθούν από τα κινητά τους τις ζωντανές μεταδόσεις του Aegina Portal.

Η mobile έκδοση του Aegina Portal είναι φυσικά δωρεάν, ενώ θα εμπλουτίζεται και θα βελτιώνεται διαρκώς σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επίσης με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται και το ασύρματο δίκτυο του Aegina Portal που αυτή την περίοδο επεκτείνεται στη βόρια πλευρά της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png